Valuutat:

Toimitus & Palautus


Toimitus

Voimme tehdä tilauksen lähes kaikkialla maailmassa DHL. Tehdyistä ostoksista verkossa toimitetaan yleensä 1-2 päivää ja pitäisi saada missä maassa asiakas asuu kuluessa 5-7 työpäivää. Jos kuitenkin asut enemmän maaseudulla, se voi kestää kauemmin. Kansainvälinen tilaukset voidaan viivyttää tulli, valitettavasti nämä tyypit viiveet ovat yleensä hallinnan ulkopuolella, mutta voimme tarjota apua näissä asioissa.

Tilaa Peruuta

Voit mistä tahansa syystä, peruuttaa tilauksen kuuden tunnin kuluessa osto, ennen tavaroiden tosiasiallisesti toimitettu ja saada täyden hyvityksen. Tilauksen peruuttaminen tulee tehdä kirjallisesti lainata tilausnumerosi. Tämä on usein lähetetään sähköpostitse asiakaspalvelu palvelut. Jos tavarat on jo lähetetty ennen peruutus, ota yhteyttä asiakaspalveluun ja pyytää teitä palata osoitteeseen 14 päivän kuluessa.

Return tai kauppa

Hyväksymme vain kolme syytä palauttaa tai vaihtaa, väärä koko, Väärä toimitus kohdetta ;. Viallinen tyhjä Jos vastaanotettu väärässä kohteita tai jopa viallisia tuotteita, ilmoita meille 1-2 päivän kuluessa tuotteiden saada palautusta tai kauppa . Jos et antaa meille välittömän ilmoituksen saatavilla, emme valtuuttaa palauttamista tai kauppaa. saada lupa meno, ota yhteyttä saada saada tuottoa syy. Kaikki tuotteet on palautettava uusilla, kulumaton, ja pesemätön kunnossa. Lähes kaikki alkuperäiset tarrat on edelleen kiinni. Jos palaat kohteita ilman lupaa, että emme ota mitään palautusta tai hyvitystä. Fyysinen aiheutuneet vahingot omaisuutta kuluttaja ei vaikuta tätä politiikkaa. Toimita takaisin parhaiten, jotta voimme olla nopeasti ja sitten ratkaista tämä ongelma.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysymyksiä tämän politiikan, ota yhteyttä.
Takaisin
IP osoitteesi: 3.236.108.61