Valuutat:

Yksityisyyssuojatiedote


Yksityisyys

Tietosuojakäytäntömme on suunniteltu auttamaan sinua ymmärtämään, miten keräämme, käyttö ja turvata henkilökohtaisia ​​tietoja annat meille ja auttaa sinua tekemään perusteltuja päätöksiä käyttäessäsi sivustoamme ja tuotteita ja palveluja. Tämä lausuma arvioitava jatkuvasti vastaan ​​uusia teknologioita, liiketoimintatapojen ja asiakkaiden tarpeet.

Tiedot Kerää

Kun käy web-sivuston voit antaa meille kahdenlaisia ​​tietoja :. henkilökohtaiset tiedot tietoisesti valita paljastaa, että kerätään yksilökohtaisesti ja Web-sivusto käyttää kerättyjä tietoja koosteena kuten sinä ja muut selata sivustomme In tarjoamisen lisäksi edeltävässä kumppaneillemme, jos haluat vastata edelleen meille sähköpostitse, saatamme säilyttää sisällön sähköpostiviestit yhdessä sähköpostiosoitteesi ja meidän vastauksemme. Tarjoamme samaa suojaa näitä sähköisen viestinnän että me työllistävät ylläpidossa tietojen postitse ja puhelimitse.

Tiedot Käytä

Yleisesti ottaen käytämme henkilökohtaisia ​​tietoja varten hallinnoinnista meidän liiketoimintaan, joka tarjoaa asiakaspalvelun ja yleisön saataviin muita tuotteita ja palveluja asiakkaille ja mahdollisille asiakkaille. Joskus saatamme myös käyttää keräämiään tietoja ilmoittaa sinulle tärkeistä muutoksista meidän Web-sivusto, uusia palveluita ja erikoistarjouksia mielestämme löydät arvokasta. listoja käytetään lähettää sinulle tuote ja palvelu tarjoaa kehitetään ja hallinnoidaan perinteisten yritysstandardeja suunniteltu varmistamaan tietoturvan ja yksityisyyden asiakkaiden henkilökohtaisia ​​tietoja. Koska asiakas, sinulle annetaan mahdollisuus, vähintään kerran yhteyttä, ilmoittaa meille oman halua vastaanottaa näitä tarjouksia.

Tietoturva

Kun lähetät luottamuksellisia henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten luottokorttinumeroita meille web-sivuston, turvallinen palvelin ohjelmisto, jota olemme lisensoitu salaa kaikki tiedot syöttää ennen kuin se lähetetään meille. Tiedot on salattu matkalla ja dekoodata sen päästyä sivustomme . Muita email että voit lähettää meille ehkä ole turvallinen, jos suosittelemme, että turvatoimet ovat paikallaan ennen lähettämistä tietoja. Tästä syystä pyydämme, että et lähetä luottamuksellisia tietoja, kuten luottokortin tai tilin numeroita meille suojaamattomaan sähköpostitse. Käytämme salaus/tietoturvaohjelmisto luottamuksellisuuden turvaamiseksi henkilökohtaisia ​​tietoja keräämme luvattomalta käytöltä tai luovuttaminen ja vahingossa menetys, muuttamisen tai hävittämisen. Työntekijän Access, koulutus ja odotukset. Yhtiömme arvot, eettiset normit, politiikat ja käytännöt ovat sitoutuneet suojelemaan asiakkaan tiedot. yleensä liiketoimintakäytäntömme rajoittamaan ja tällaisen tiedon vain valtuutetuille henkilöille, prosessien ja tapahtumia.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysymys tietosuojakäytäntöämme, voit ottaa yhteyttä meihin.
Takaisin
IP osoitteesi: 3.236.108.61